Search

pondelok 23. septembra 2013

50 Shades Trilogy - herecké obsadenie

Včera som trošku surfovala po internete a facebookovských stránkach a preklikala som sa mimo iné aj k facebook stránke Fifty shades of grey trilogy.

Našla som tam oficiálne obsadenie hlavných úloh pre pripravovaný film v roku 2014.
Uveriť tomu bolo pomerne komplikované, keďže sa už vyše roka špekuluje o tejto téme a s kamoškou sme si urobili malý test. Do vyhľadávača google sme zadávali mená rôznych hercov, ktorí nám iba tak prišli na um a keď sme začali písať xy as Chris... - automaticky nám vyhodilo as Christian Grey a u každého jedného sa objavili desiatky odkazov, kde sa hovorilo, že ten daný herec dostal ponuku a/alebo uvažoval o tejto role. Absolútne nezáležalo na veku alebo známosti herca, každý jeden hovoril, že je potenciálnym kandidátom na Christiana. 

Na oficiálnych stránkach padali mená ako Matt Bomer, či Ian Somerhalder (to by bolo zaujímavé, ľudia by ho prestali škatuľkovať ako Damona) a čo z toho napokon vyšlo?


Charlie Hunnam a Dakota Johnson. Na internete sa vo veľkom objavujú petície za zmenu obsadenia a ja s nimi celkom súhlasím. Čo bolo zlé na Mattovi Bomerovi??

A ešte zaujímavosť. Tu je Top desiatka hercov a herečiek, ktorých by ľudia radi videli v úlohách Christiana a Anastasie. Niekoľko známych mien a aj pár, s ktorými som sa ešte nestretla, ale nebola by som proti :)


Nemôžem si pomôcť, ale oficiálny výber mi nijako raz nesedí. 
Navyše som čítala aj komentáre na fb a jeden ma mimoriadne zaujal, pretože ho považujem za pravdivý a prinútil ma zamyslieť sa nad celým filmom trochu inak.
Kniha je považovaná za najlepší erotický román súčasnosti, ale napriek tomu, že priam preteká sexuálnymi scénami v konečnom dôsledku to nie je len o sexe. V pozadí fyzického vzťahu je romantika a hlbšia zápletka, avšak existujú obavy (podľa mňa celkom oprávnené), že režiséri nezvládnu práve túto zápletku a film sa zvrhne na lacné porno s hviezdnym (ako tak) obsadením. 

Nemala by som súdiť dopredu, ale keď som si tak spätne zaspomínala na knihu tak som sa trošku začala obávať aj ja. Ale na druhej strane, možno ostanem milo prekvapená. Kiež by ;)

Podľa všetkého by sa mal film objaviť na plátnách 1. augusta 2014 a to v Severnej Amerike. 
Kedy sa dostane do Európy je otázne, ale nech je ako chce nenechám si ho ujsť. Napokon, buď to bude mega úžasná recenzia alebo absolútne podbrobná a obsiahla kritika :D
Ale článok je istý :DD

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára