Search

piatok 26. apríla 2013

Recenzie KONČIA!

Toto rozhodnutie bolo spravené už dávno, pretože seriál ma prestával baviť už niekoľko mesiacov. Napriek tomu dnešná epizóda bola posledným klincom v rakve.
V momente keď scenáristi napísali repliku "som tehotná" a vložili ju do úst Hayley zabili môj záujem nadobro.
Tí, ktorí ste tieto recenzie mali radi, alebo ste ich občas radi čítali, dúfam pochopíte moje rozhodnutie.
Postavu Hayley som nikdy nemala rada, a nedokážem ten seriál viac sledovať. Z toho usudzujem, že už zrejme nebudú ani žiadne poviedky k TVD tematike.
Bolo to určité obdobie v mojom živote a hoci bolo fajn, teraz som sa pohla ďalej.
Možno si nájdem iný zaujímavý seriál, ktovie :)?
Opäť sa mi blížia maturity, ale po nich sa zamýšľam blogu venovať viac, možno aj po literárnej stránke, uvidím.
 
Upírske Denníky som začala sledovať kvôli hlbokému záujmu mojej kamarátky a som rada, že som to spravila, lebo seriál ma dokázal vtiahnuť do deja, zaujať, pobaviť. V mnohom a hlavne v literatúre ma veľmi inšpiroval a práve jemu vďačím za to, že som začala aktívne písať. Poviedkarina ma bavila a baví ma doteraz. Aj keď TVD boli mojím hlavným a obľúbeným žánrom, časom som začala experimentovať s inými žánrami, filmami a seriálmi. Pomohlo mi to rozvinúť jednu z mojich vášni - tou písanie naozaj je - a tiež vynikajúce hobby, ktorému sa chcem venovať aj naďalej.
 
V skutočnosti ma mrzí, ako sa dejová línia tak výborného seriálu začala rútiť z kopca, ale seriály sú o dynamike a premenlivosti, nestagnujú. Občas sa však stáva, že divák jednoducho stratí záujem.
 
Chcem ešte raz poďakovať každému, kto moje poviedky čítal, som rada, ak sa vám páčili, pretože to bol môj zámer. Chcela som do nich vložiť to, čoho som sa nedočkala v seriály, čo mi chýbalo, alebo celý alternatívny príbeh, ktorý by sa mi páčil. Začínala som s Damonom a Elenou, neskôr Elenou a Elijahom, či dokonca Katherine, ale aj tak mojimi favoritmi boli Klaus a Caroline a naozaj mi budú chýbať.
V počítači mám stále rozpísaných niekoľko poviedok a neviem, či ich niekedy dokončím. Možno sa k nim raz vrátim a s úsmevom si spomeniem na čas, kedy som pre tento seriál naozaj žila :)

Každý komentár mi vyvolal na tvári úsmev a pravdou je, že práve The vampire diaries boli jedným z hlavných dôvodov, prečo som založila tento blog. Motivovali ma k tomu, takže im vlastne naozaj vďačím za veľa :)
 
Vzhľadom na tento oznam konštatujem, že nebude ani recenzia k poslednému (dnešnému) dielu 4x20, lebo skutočne nemám silu.
 
Všetkým fanúšikom TVD prajem veľa zábavy a nadšenia, ktoré dúfam neopadne ako to moje, či už pri ďalšej sérii alebo s novým spin-offom The Originals.
 
Vaša Alexx

3 komentáre:

  1. Totálne s tebou súhlasim.. S tým tehotenstvom ma úplne dostali a touto časťou som úplne znechutená.. to ako som sa tešila že bude TheOriginals tak ma aj moja radosť prešla v okamihu ked som uvidela 4x20..dokonca nemám slov čo k tomuto povedať.. btw ja som tvoje recenzie čítala a mala som ich rada,ale tvoje rozhodnutie úplne akceptujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš moju úplnú podporu a súhlas, pridávam sa.

      Mne je hlavne ľúto tvojich poviedok, drahá Alexx, ale keďže píšeš tak pútavo a navôkol je toľko námetov, dúfam, že s tým neprestaneš!!! Vždy si ich rada prečítam, i keď nie vždy hodím komentár, vážne mi občas lezie na nervy ten kód, čo tu máš... :D
      Prajem pekný večer/deň

      Odstrániť
  2. Ďakujem za pochopenie, ale hlavne za to, že sa ti moje recenzie páčili.. to vždy poteší :) Dúfam, že na tomto blogu nájdeš aj iné zaujímavosti :)

    OdpovedaťOdstrániť